Mycket snö

Hej!
Det känns som om det aldrig kommer sluta snöa.När det väl slutar så är det bara för en liten stund sen börjar det igen.Nu sitter jag hemma med alla djuren och tittar på fåglarna som glufsar i sig tacobröd somjag har lagt ut till dom.Det har varit massa fåglar här idag och ätit och ätit.Dom blir helt galna när dom märker att man har fyllt på fröatomaternaxDDom är så söta:)



hejsan bloggen !

hej ! davves kompis matte har sovit här från igår till idag. och han är här fortfarande  :) igår var jag med en kompis och vi hade kuul ! här kommer lite bilder från dagens outfit och lite nytt som jag har köpt denna veckan :)



outfiten med nya skor från skopunkten, tröja ( inte köpt denna vecka ) från Gina Tricot, väska från Lindex.



Skottat snö!

Hej!
NU har jag varit ute ett bra tag med mina bröder och skottat massa snö.Vi skottade vid brevlåderna och där var bussen kör in när de hämtar oss och sen tog vi också bort snön från studsmattan:)Snart så får jag nog gå ut en runda med Benny.Jag har inte gjort så mycket annat idag.
Men ha det bra puss♥

My sweet dog♥




Fredag!

Hej!
Nu sitter jag och gör ingenting.Jag försöker hitta en bloggdesignare till min andra blogg annielivet.Själv blir jag aldrig nöjd med mina designer.Dgaen har varit helt okej.Efter skolan så åkte Kaisa och jag in till stan för att shoppa.Det blev väll inte så mycket shopping.Men jag köpte en tröja det fans typ ingenting idag.Aa men när jag kom hem så satte jag mig för att försöka instalera ett bildprogram:)Och det gick bra:)
Ha det bra puss♥




hejhej !

nu har jag nyss målat mina naglar. och jag blev rätt så nöjd ( se bild ).
//Sara'

hello !!

sorry för dålig uppdatering här på bloggen. jag och annie har så mycket att göra och vi slutar kl 4 dom flesta dagarna i skolan. så jag kanske bara kan skriva här varannan dag eller så.
dagen har varit jättebra ! jag har haft oväntat roligt i skolan och vi hade kemi-prov idag också. det gick ovanligt bra om jag får säga det själv :) imån är det fredag och då har vi bad. //Sara' <3

Mycket snö!

Hej!
Idag har det snöat jättemycket och det snöar fortfarande!Men dagen har väll varit bra.Vi hade brama och vi håller på att sätta ihop en musikal.Vi kom på massa ideer idag:)Här nere i blekinge så är det typ snöstorm.Det snöar för fullt och det blåser jättekallt!:/Man vill ju ha sommar nu!
Aa men ha det bra puss♥




Videklipp på min hund när han kör agility:)

Hej!
Nu tänkte jag visa er när min hund kör agility och gör lite annat:)
Ha en bra dag och hoppas att ni gilar det:)


hejhej !

//Sara' <3   kolla !

 

 


hej !

hahah 2 killar i vår klass typ går omkring och sjunger denna låten hela tiden, hahah ! monsta monstaa !
//Sara' <3

Videoinlägg på min hund:)

Hejsan:)
Jag tänkte visa ett litet videoklipp på min hund:)Watch and enjoy♥




hejhej !



hej ! igår hände en jättestor grej i skolan ! asså den mäst viktigaste dagen i mitt liv ! jag kommer att minnas den SÅ väl. men ah, idag har det vär varit som vanligt i skolan. på hemvägen så hade jag kaisa sebbe och pontus snöbollskrig. det var as kuuul ! och på bilden innan dess skrattade jag lina och kaisa så mycket att jag fick ont i halsen :) hahah !

//Sara' <3  Enjoy !

Godnatt bloggen!

Hejsan!
Nu är jag rätt trött och kommer nog somna snart.Jag har inte gjort så mycket idag men jag har typ varit ute med hunden och sovit och tittat på tv.Aa det är nog allt jag har gjort idag:)Jag hade en underbar dröm inatt men den låter så sjuk när man berättar om den.
Aa men sov gott hoppas på samma drömm igen:)Puss<3

Min sötnows<33




hejsan

nu har jag nyss kommit hem från växjö ! va skulle köpa nya badrumsmöbler till vårt badrum och pappa köpte larm till hemmet :) sen åkte vi till börjes på väg hem.
skolan var bra och vi hade musik idag första gången med gunnar vår musiklärare. jag och kaisa och linn sjöng relese me med agnes och så spelade vi lite vilt med gitarren xD hahaha ! bad idag sista timmen och lilla annie kunnde inte vara med för hon diskade :/
BILDBRIST !!!!
//Sara' <3

Morfar fyllr 80:)

Hej!
Nu sitter jag här och svarar på komentarer på andra bloggen:)Men vid 4 så ska vi iväg till mormor och morfar för att morfar fyller 80:)Men innan ska jag kanske ta en dusch eller inte för jag duschade idag på morgonen:)
Aa sen ska jag ju kolla på let's dance ikväll också mm men ha det bra puss♥


Hejsan:)

Hej!
Igår spelade min bror match i Kallinge och jag va och tittade;)De van med 9-4 och det va ju bra.När vi lite senare kom hem så gjorde vi ingenitng för man är alltid så trött när man har kollat på match.Idag va det skola som vanligt på en torsdag och idag va det också min tur att diska i matsalens kök.Men det va inte så jobbigt som man hade trott det var faktiskt hel okej.Förlåt för att jag inte skrivit på denna blogg på ett tag.Som de flesta som har läst denna blogg innan så vet ni säkert redan att jag har en anna blogg och om jag hinner så skriver jag alltid på den först eftersom sara också bloggar på denhär bloggen och sen har internätet varit segt några dagar så om jag har brotom så hinner jag ju inte skriva för det är så segt.
Men ska inte skriva mer nu puss<33

Hihi jag;)




hej !

skoan idag var faktiskt helt okej ! vi hade inga lektioner ( jo vi hade det men typ ingen mattelektion  xD ) från kl 8:20 till kl 13 för då hade vi skridskor och sen slöjd ! nu håller jag på att smälta choklad och sen blanda det med rispuffar ! gott c(: hinner inte mer nu, hejdå !//Sara' <3

hejhej !

nu är det skolan imån som gäller ! men vi har haft lov i 3 veckor och en helg. så vissa dagar har jag haft det tråkigt.
vi har skridskor imån så jag får leta reda på mina skridskor. jag tror min bror ska baka muffins idag också.
jag har inget mer och skriva ! //Sara' <3

Ett fel på min andra blogg:(

Hejsan!:)
Nu har jag precis upteckt att det är rätt mycket som är fel på min design:(Men som tur är fins det än snäll tjej som hjälper mig som heter Anna kolla gärna hennes blogg också;)Och nu har hon redan fixat det hon är ju typ bäst på design:)

hej bloggen !

idah har vi varit i karlskrona där vid onoff och rusta och dom. vi köpte en hårfärg till david för han skulle
slinga håret @:-) man fick en mössa, pensel med krok och pulver samt tillägg. mamma gjorde det på
honom och jag hjälpte till. om jag ska vara helt ÄRLIG så blev det skitfint !!! jag lovar ! vi köpte det för typ 50 kr och det blev som om man gick till frisören och slingade det :) imån ska jag till stan med en kompis också (= //Sara' <3

Dagen:)

Hejsan bloggen:)
Nu sitter jag här och svara på komentarer och lysnar på musik och bara tar det lugnt:)Idag började jag med att gå en runda med hundarna:)Sen så har vi tagit ner alla julsakerna och sen så har jag varit ute och åkt lite i backen:)Jag har också kollat på tv.Aa det är väll vad jag har gjort idag:)
Ha en bra dag puss♥


Benny i snön när det va som mäst snö;)





Godmorgon!

Hej!
Haha man kanske ska säga godmiddag istället.Men jag vaknade för en timme sedan och sen städade jag rummet och sen har jag svarat på frågor på min frågestund på andra bloggen;)Jag har inte ätit någon frukost men vi ska äta middag nu så det blir ingen fruukostxDAa jag har inte heller varit ute med hunden eftersom det är 14 minus ute:/
Men ska äta nu ha det bäst♥

hej !

idag har vi varit på öob.
mamma köpte hårfärg som hon skulle ha.
sen när vi kom hem så började jag färga håret på henne och det var faktiskt kul.
det blev brunt, och mer än halva färgen var över så då färgade jag pappa också.
det blev lyckat på båda ! men det typ blev bara en brun nyans om jag säger så:)
btw; kolla annies blogg, ny design ! //Sara' <3

Hejsan bloggen!:)

Hej!
Nu har jag varit ute på en långpromenad med hundarna:)Sen har jag suttit här och svarat på komentarer och fixat design till min och mina bröders syskonblogg.Jag blev faktiskt rätt nöjd för jag är inte jättebra på att göra design till bloggar:)Aa och sen har jag inte gjort mer:)
Ha en fortsatt bra dag puss♥


svar på frågorna!

nu ska jag svara på era frågor ! <3


fråga:Är dina föreldra stränga mot er?
svar: nej det tkr jag inte, men ibland om det är något jag gör fel så.

Fråga:Vad gör du för att pyssla om dig själv?
Svar: jag brukar ta ett skumbad och släcka lampan och ha ljus där inne:D sen sminkar jag mig och till sist rufsar jag till håret eller något tills jag får till något fint.

Fråga:Vad väljer du kärlek eller vänskap?
Svar: en svår fråga ! men jag väljer nog vänskap. för vänskp kan bli kärlek sen.<3

Fråga:Färg på tandborste?
Svar:vit och blå tror jag ;)

Fråga:Varför bloggar du?
Svar: det var inte tänkt att jag skulle ha det. men sen kom annie på att hon och jag kunnde ha en tsm. :)

Fråga:Har du gjort headern själv?
Svar: nej, jag vet inte så mkt om bloggar, men annie kan mkt mer än jag. men svar: nej ;)

Fråga:Har du några favorit bloggar?
Svar: ja, jag tycker alla bloggar är fina, men jag tkr annies blogg är fin med olika funktioner :) fokis blogg är också skitfin (=

Fråga:Hur gammal är du?
Svar: 13 :D

Fråga:Vad gör du helst en fredagskväll?
svar: det är olika, men oftast hemma. c(=

Fråga:Vad gör du en grå dag?
Svar: spelar spel eller nätet ;)

Fråga:Vart bor du?
Svar: Kallinge ? heh =)

där är svaren ! hoppas alla blir nöjda <3
//Sara' <3

Svar på frågestunden//Annie

Hej nu tänkte jag svara på de frågor jag har fått och sen lite senare så kommer sara att svara på de frådor som hon har fått:)Hoppas ni blir nöjda med era svar!:)

fråga:Är dina föreldra stränga mot er?
svar:Nej det tycker jag inte att dom är.Dom kan va hårda ibland men inte stränga precis:)

Fråga:Vad gör du för att pyssla om dig själv?
Svar:Jag tar en dusch eller ett bad och sen borstar jag håret fixar naglarna och sminkar mig och så:)

Fråga:Vad väljer du kärlek eller vänskap?
Svar:Det är en svår fråga för kärlek är ju vänskap på något sätt men vänskap tar jag nog:)

Fråga:Färg på tandborste?
Svar:Jag använder mig av eltandborste och den är vit:)

Fråga:Varför bloggar du?
Svar:Jo det va en kompist till mig som bloggade och det värkade kul så vi skaffade en blogg till mig och sen har jag bara tyckt att det är jättekul!:)

Fråga:Har du gjort headern själv?
Svar:Nej det har jag inte det är en annan bloggare som jag känner som har gjort den:)

Fråga:Har du några favorit bloggar?
Svar:Ja jag har en del men min absoluta favorit är Fokis blogg för att den inerhåller så mycket olika saker:)

Fråga:Hur gammal är du?
Svar:Jag är 13 år:)

Fråga:Vad gör du helst en fredagskväll?
svar:Det jag helst gör är att sova med någon kompis eller något sånt men oftas sitter jag framför tv:en men familjen och myser och det är också jättemysigt:)

Fråga:Vad gör du en grå dag?
Svar:Då sitter jag nog inne vid datorn och bloggar och chattar på msn:)

Fråga:Vart bor du?
Svar:Jag bor i ett litet landskap som heter Blekinge i en lite by som heter Ronneby;)



Aa det va alla frågorna hoppas ni blev nöjda med era svar ha det bra puss<33

Frågestund!

Hej bloggen!
Jag och sara tänkte starta en liten frågestund här på bloggen:)Ni får fråga vad ni vill och kom ihåg att inga frågor är dumma:)skriv vem det är ni frågar för sara kommer svara på sina frågor i ett inlägg och jag kommer svara på mina i ett annat;)
frågestunden håller på tills imorgon klockan 10.00 0ch då får ni era svar puss♥


tecknat idag;)

Hejsan bloggen!:)
Nu sitter jag här och lysnar på musik och tar det lugnt;)Jag har varit på långpromenad med Benny och sen har jag ätit lite och sen har jag tecnat en hel del.Men bilderna kommer jag inte visa på denna bloggen utan de visar jag på min andra blogg imorgon;)Aa men nu ska jag nog sitta här ett tag:)Längtar tills malin blir klar med min nya design på den andra bloggen,den blir säkert jättebra för det är hon som har gjort denna designen och ni ser ju hur bra den blev:)
Men ha det bäst puss♥

Benny när han va valp:)



kl 12:)

hej igen !
nu är det jättevitt ute och jag kanske ska gå ut och
gå en runda.
jag tror david kommer hem snart. han och
mathias skulle sova över 2 nätter.
deras kompis typ bor ute i skogen xDhaha
Sen ska vi kanske till pappas kusins son och kolla
om han har några nya filmer som vi kan få
låna. typ wallander eller något sånt.
igår läste jag ut min bok så jag började
på en ny :D ha det bra !
//Sara' <3

godmorgon !

hejsan, nu är jag nästan nyvaken. men jag har klätt på mig iaf :) ah idag snöar det igen ! jag vet inte riktgt
vad jag ska hitta på idag. kanske vara med annie ? hahah nej jag vet faktiskt inte :D
jag hör av mig senare på dagen.//Sara' <3ENJOY !!

Ute!

Hejsan!
Nu har jag varit ute på promenad och sen har jag åkte snowboard och pulka med Timmy och hundarnaxDSen gick vi in och drack lite varm chocklad och åt lussekatter.När Timmy skulle åka snowboard så jagade vår hund Timmys katt och då råkade timmy köra på både hunden och katten.Men som tur va så skadades ingen av dom.
Ha det bäst puss♥

Måns:)



hejpådej !

nu har jag varit i ronneby och bara kollat. mamma skulle köpa en mössa till david( storebror ).
sen har jag köpt rouge och conseler( vet inte hur det stavas ? xD )
nu sitter jag här och har skittråkigt !, men ska nog spela sims 2 för jag har inget annat och göra.
vi ses väl ?
ps:: jag har en tavla med den bilden på annie och mig när vi var små. fick den av henne för typ 3 år sen<3 hah //Sara' <3

Godmorgon!:)

Hej!
Jag har nästan suttit här nu i en timme.Jag vaknade klockan 10.00 och sen dess så har jag suttit här och på min andra blogg.Just nu så snöar det för fullt ute igen.Jag orkade inte gå ut med Benny nu på morgonen så jag går lite senar istället;)Nör mamma kommer hem så ska vi nog äta frukost och sen vet jag intexDDet blir kanske karlshamn idag det baror på om vi känner för det;)
puss<33

sara och jag när vi va små:)och mina hästar:)



GodKväll !

nu har jag inget och göra, jag ska nog stänga av och läsa i min bok.

här kommer en fråga !

vad tycker du om vår blogg ?
kommentera:

:D om det är bäst !
:) om den är bra men inte helt prefekt
:| om den är sådär
:( om den är dålig
:@ om den är skit !

GLAD FÖR SVAR !!

kiss
//Sara' <3

shopping !

idag var det karlskrona ! jag hittade faktiskt en massa fint. kommer 2 bilder på 2 av tröjorna jag har på mig och sen kommer det en bild på allt. dessa affärer finns dom här kläderna jag köpte:
* H&M
* Gina Tricot
* Kappahl
* Glitter

detta köpte jag-->

tröja-JC


tröja-gina tricot


alla kläder



sry för lite dåliga bilder !


//Sara' <3

Godmorgon!

Hejsan bloggen!:)
Jag har precis vaknat och ska äta frukost snart tror jag.Det händer inte så mycket idag bara det vanliga.Det blir väll att ta det lugnt idag också och sen imorgon åka och shoppa lite i karlshamn:)


Men resultat på gårdagens fråga (Vad är kärlek för dig) blev så att de flesta tyckte att kärlek är lycka och vänskap och att man kan lite på personer:)
Jag tyckte att det va jättebra för det är så det ska vara:)
Men ha en bra dag puss♥

Bedårande Benny!:)


dagens fråga:)

Hallo läsare till denna blogg!:)
Idag har jag bara slappat och haft det bra,varit ute med hunden och tittat på en film och lite sånt:)Men jag har tänkt på en sak och det är att  starta en dagens fråga:)Och dagens fråga är...


Vad är kärlek för dig?

Svara på frågan i en komentar och sen sammanställer vi resultatet och ser vad kärlek är för dom flesta:)

puss på er♥



<3

Afrikaans - Ek het jou lief
Albanian - Te dua
Arabic - Ana behibak (to male)
Arabic - Ana behibek (to female)
Armenian - Yes kez sirumen
Bambara - M'bi fe
Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi
Belarusian - Ya tabe kahayu
Bisaya - Nahigugma ako kanimo
Bulgarian - Obicham te
Cambodian - Soro lahn nhee ah
Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a
Catalan - T'estimo
Cheyenne - Ne mohotatse
Chichewa - Ndimakukonda
Corsican - Ti tengu caru (to male)
Creol - Mi aime jou
Croatian - Volim te
Czech - Miluji te
Danish - Jeg Elsker Dig
Dutch - Ik hou van jou
English - I love you
Esperanto - Mi amas vin
Estonian - Ma armastan sind
Ethiopian - Afgreki'
Faroese - Eg elski teg
Farsi - Doset daram
Filipino - Mahal kita
Finnish - Mina rakastan sinua
French - Je t'aime, Je t'adore
Gaelic - Ta gra agam ort
Georgian - Mikvarhar
German - Ich liebe dich
Greek - S'agapo
Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo
Hiligaynon - Palangga ko ikaw
Hawaiian - Aloha wau ia oi
Hebrew - Ani ohev otah (to female)
Hebrew - Ani ohev et otha (to male)
Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw
Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae
Hmong - Kuv hlub koj
Hopi - Nu' umi unangwa'ta
Hungarian - Szeretlek
Icelandic - Eg elska tig
Ilonggo - Palangga ko ikaw
Indonesian - Saya cinta padamu
Inuit - Negligevapse
Irish - Taim i' ngra leat
Italian - Ti amo
Japanese - Aishiteru
Kannada - Naanu ninna preetisuttene
Kapampangan - Kaluguran daka
Kiswahili - Nakupenda
Konkani - Tu magel moga cho
Korean - Sarang Heyo
Latin - Te amo
Latvian - Es tevi miilu
Lebanese - Bahibak
Lithuanian - Tave myliu
Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu
Malayalam - Njan Ninne Premikunnu
Mandarin Chinese - Wo ai ni
Marathi - Me tula prem karto
Mohawk - Kanbhik
Moroccan - Ana moajaba bik
Nahuatl - Ni mits neki
Navaho - Ayor anosh'ni
Norwegian - Jeg Elsker Deg
Pandacan - Syota na kita!!
Pangasinan - Inaru Taka
Papiamento - Mi ta stimabo
Persian - Doo-set daaram
Pig Latin - Iay ovlay ouyay
Polish - Kocham Ciebie
Portuguese - Eu te amo
Romanian - Te ubesk
Russian - Ya tebya liubliu
Scot Gaelic - Tha gradh agam ort
Serbian - Volim te
Setswana - Ke a go rata
Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan
Sioux - Techihhila
Slovak - Lu`bim ta
Slovenian - Ljubim te
Spanish - Te quiero / Te amo
Swahili - Ninapenda wewe
Swedish - Jag älskar dig
Swiss-German - Ich lieb Di
Tagalog - Mahal kita
Taiwanese - Wa ga ei li
Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe
Tamil - Nan unnai kathalikaraen
Telugu - Nenu ninnu premistunnanu
Thai - Chan rak khun (to male)
Thai - Phom rak khun (to female)
Turkish - Seni Seviyorum
Ukrainian - Ya tebe kahayu
Urdu - mai aap say pyaar karta hoo
Vietnamese - Anh ye^u em (to female)
Vietnamese - Em ye^u anh (to male)
Welsh - 'Rwy'n dy garu
Yiddish - Ikh hob dikh
Yoruba - Mo ni fe

Seni Seviyorum !!
//Sara' <3

hejsan ! :)

hejhej ! idah är det söndag och det är den drygaste dagen i veckan ! men imån är det måndag. måndag = k-krona. jag och mamma ska dit och köpa lite nya kläder och så. jag kan visa lite vad jag har köpt och så sen. men jag har inget och göra så jag ska spela lite sims 2. ha det bäst !

ENJOY OF MINE AND ANNIES BLOGG <3

ps:  annie är på bilden och den är tagen när vi skulle vandra till karlsnäs med skolan :)//Sara' <3

Nya bloggen;)

Hej!
Nu har ju sara och jag startat en ny blogg!:)Jag har gjort designen och det är vi två som är i headern om ni undrar hur vi ser ut;)Vi har inte gjort så många inlägg änu men det kommer fler;)Vi skriver alltid längst ner vem det är som har skrivit så ni vet om det är jag eller sara:)
Men jag ska kolla på olycksfåglen nu puss på er♥

jag och sara;)





<3

/Sara <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0